Isadora jde do školy - Muncaster, Harriet (Fragment, 2017)
Isadora Měsíčková je naprosto výjimečná holčička. Jak by taky ne, když tatínek je upír a maminka víla. Isadora podědila od obou něco. Miluje noc, netopýry a černou barvu, ale taky přírodu, svoji kouzelnou hůlku a růžovou. Teď má Isadora nastoupit do první třídy. Kam ale patří? Do školy pro upíry, nebo pro víly?