Loď duchů - Cussler, Clive, 1931- (CPress, 2017)
Kurt Austin usilovně pátrá po zmizelé přítelkyni a brzy zjistí, že se noří do temného světa státem sponzorovaného kyberzločinu. Narazí na stopy mizejících vědců, podezřelých nehod a rozlehlou síť obchodování s lidmi. S pomocí svého zástupce z NUMA a přítele Joea Zavaly se zaměří na zlověstnou organizaci přímo v srdci této sítě a pustí se s ní do boje na mnoha frontách - od Monaka přes Severní Koreu až po pobřeží Madagaskaru. To, kam ho nakonec pátrání dovede, však předčí i jeho nejdivočejší představy.