Pohřbený život : thriller - Eskens, Allen, 1963- (XYZ, 2017)
Student Joe Talbert má skromné cíle - dokončit úkol na hodinu literatury. Zadáním je sepsat životopis a rozhovor s nějakým neznámým člověkem. S blížícím se deadlinem zamíří Joe do nedalekého domova důchodců najít vhodný objekt pro pozorování. Tam se setká s Carlem Iversonem a už nic v jeho životě nebude tak jako dřív