Zachrání doktor Proktor Vánoce? - Nesbø, Jo, 1960- (Trix, 2017)
Víte, co potřebujete ke zničení Vánoc? Stačí k tomu jeden chamtivý obchodník, který k nim skoupí veškerá práva. A teď je nikdo nesmí slavit. Tedy pokud nejdřív neutratí slušnou sumičku v jeho obchodních domech. Líza, Bulík a doktor Proktor to tak nenechají. Aby mohli Vánoce zachránit, musí se vypořádat i s vánočním skřítkem, který nadělování dárků dávno pověsil na hřebík. Do Štědrého dne přitom zbývá jen pár dní a čas letí jako splašený ...