Oběť bez tváře - Ahnhem, Stefan, 1966- (Knižní klub, 2017)
Dvě zohavené mrtvoly. Dva bývalí spolužáci. A u obou se našla třicet let stará třídní fotografie s jejich přeškrtnutými obličeji - vzkaz pro Fabiana Riska. Stockholmský detektiv Fabian Risk se právě vrátil zpět do rodného Helsingborgu. Nastoupil na místní kriminální oddělení a hned po příjezdu dostane případ oněch brutálních sériových vražd. A ne náhodou - na školním snímku je totiž i Fabianova tvář. Z paměti se začnou nořit vzpomínky na dětství. Vzpomínky, na něž Fabian není příliš hrdý. Jedna z těch dávných událostí vyvolala něčí vražednou nenávist - a krutou touhu po dokonalé pomstě