Krasojezdkyně - Moyes, Jojo, 1969- (Ikar, 2017)
V zapadlém koutě Londýna učí bývalý špičkový drezúrní jezdec Henri Lachapelle svou vnučku Sarah "vzdorovat gravitaci" tak, jak to on sám kdysi dělával v elitní jezdecké akademii Le Cadre Noir ve Francii. Pak ale do jejich života zasáhne katastrofa a čtrnáctileté dívce nezbyde nic jiného, než aby se životem protloukala sama. Náhoda a balení rybích prstů přivedou tohle skromné, ale také cílevědomé a pekelně tvrdohlavé děvče na jednu noc do domu Natashy Macauleyové, kde se zrovna hodlá na pár týdnů usídlit Natashin (téměř) exmanžel Mac, kterýse během toho jednoho roku, kdy jsou se ženou od sebe, zřejmě proměnil v dokonalého muže. Netrvá dlouho a události naberou tak nečekaný spád, že se nejen Natasha, mimochodem právnička specializující se na zastupování dětí, nestačí divit...