Čtyřlístek pro štěstí - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2017)
Clover Moonová žije v jedné špinavé zchátralé uličce viktoriánského Londýna. V jejich domku s ní bydlí ještě šest mladších sourozenců, unavený otec a jeho samolibá a panovačná druhá žena. Inteligentní a učenlivá Clover, která ze všeho nejraději kreslí, přímo srší nápady. Stará se nejen o svou vlastní sestru Megs, ale i o své nevlastní sourozence - a zábavu vymýšlí pro děti z celé ulice. Navzdory svému talentu je odsouzena k těžké a monotónní práci v továrně. Náhodné setkání s jedním malířem jí však umožní nahlédnout do jiného světa a inspiruje ji k myšlence, že by v něm snad jednoho dne mohla žít i ona ...