Dokonalá - Macmillan, Gilly (Světový bestseller, 2017)
Pro všechny, kteří ji znají, je Zoe Maiseyová – dětský génius a hudební senzace – jednoduše dokonalá. Jenomže před několika lety zavinila Zoe tragédii. Svůj trest si odpykala a teď je zase volná. Matka a otčím ji a jejího nevlastního bratra všemožně podporují v jejich nadání ke hře na klavír.Ten den je čeká životní vystoupení. O půlnoci však Zoeyinu matku naleznou mrtvou...