Sestry až za hrob - Dolan-Leach, Caite (Host, 2017)
Ava nevěří, že je její sestra mrtvá. Ava své dvojče zná. A pozná, když si Zelda jen hraje a manipuluje s lidmi.Ava se vrací na neprosperující rodinnou vinici a znovu musí čelit všemu, před čím už jednou utekla: dementní matce závislé na alkoholu, šviháckému, poněkolikáté ženatému nepřítomnému otci a budoucnosti, které se chtěla vyhnout, když před dvěma lety odešla do Paříže. Rozhodne se odhalit tajemství Zeldiny smrti — sestra prý uhořela ve stodole, kterou zapálila, když omdlela s hořící cigaretou v ruce. Jenže Ava dostává od své sestry e-maily, objevuje ukryté zprávy a ocitá se na výpravě, která ji přivede k dřívějším milencům, vypůjčeným traktorům, zaprášeným láhvím vína, do venkovských striptýzových klubů, k rodinným tajemstvím a citovým vazbám, na něž se tak usilovně snažila zapomenout. Čím více se Ava o svém nepředvídatelném dvojčeti dozvídá, tím více si uvědomuje, že nezná pravidla hry, kterou se sestrou celý život hrála.