Šest krát dva - Dahl, Arne, 1963- (Mladá fronta, 2017)
Dvě věci jsou Desirée Rosenquistové a stockholmské policii okamžitě jasné: Dopis, který drží v rukou, byl napsán ve stavu naprostého zoufalství a paranoie. Psaní obsahuje detaily dávno zapomenuté vraždy, které mohl znát pouze vrah nebo někdo jemu blízký. Desirée kontaktuje Sama, jenž společně s Molly Bloomovou vyráží na sever Švédka najít pisatelku dopisu: Co je vlastně zač a proč se obrací na Desirée a Sama? Ale zdá se, že se někdo snaží odradit je od toho, aby zjistili, oč vlastně běží. Ale to není jediný problém vyšetřovatelů - neboť od posledního případu je jim na stopě tajná služba. A oni ani neví, jestli mohou důvěřovat jeden druhému...