Bílá těla - Robinson, Jane, 1959- (Ikar, 2018)
Od narození jsou dvě – sice dvojčata, ale každá jiná. Tilda je citlivá a labilní, přesto se jí podaří prosadit ve světě filmu jako herečka. Callie je nenápadná a nejistá a cítí potřebu dávat na sestru pozor. Callie zaskočí, když začne Tilda chodit s bohatým Američanem. Nejdřív je nadšená, ale postupně v ní narůstá podezření, že by Felix mohl být pro sestru nebezpečný. Se svými obavami se svěří na internetovém fóru zaměřeném na problematické vztahy s muži se sklony s násilí. Tilda se za Felixe vdá, ale podezření Callie stále narůstá. Potom je však Felix nalezen v hotelovém pokoji mrtvý. Policie vylučuje cizí zavinění, ale Callie, která celý život pozoruje okolí, je jiného názoru...