Boží pěst - Forsyth, Frederick, 1938- (Knižní klub, 2017)
Poté co v létě roku 1990 zaútočil Saddám Husajn na Kuvajt, začaly v Saúdské Arábii přípravy na největší bojovou akci od druhé světové války. Obrovské množství vojenské techniky, kterou západní mocnosti proti Husajnovi shromáždily, nepřipouštělo žádnou pochybnost o tom, jak blížící se konflikt dopadne. Západní tajné služby jsou přesto nadmíru zneklidněny - je totiž možné, že Irák vyvinul jakousi neznámou zbraň hromadného ničení. Pracovníci amerických a britských tajných služeb začnou zoufale hledat informátora, který by vyzradil Husajnovy úmysly. Když se dozvědí o existenci člověka ze Saddámova okolí, jenž již dříve vlastní režim zrazoval, vsadí všechno na tuto kartu - na tajemného muže, jemuž dají přezdívku Jericho...