Konkláve - Harris, Robert, 1957- (Knižní klub, 2017)
Papež je mrtvý.Za zavřenými dveřmi Sixtinské kaple se okamžitě roztáčí soukolí katolické mašinérie. Sto a osmnáct kardinálů k tomu z celého světa zasedne, aby během následujících hodin zvolili příštího nejmocnějšího duchovního vůdce planety.V jejich rozhodování je má provázet boží vůle a Jeho hlas jim má odhalit, kdo je ten pravý.Avšak i když jsou kardinálové oslavování jako muži ctností a víry, jsou to především lidé. Každý z nich má své touhy, své rivaly. A také hříchy, které už nyní nedokáží skrývat...