Zmizelé z Cooley Ridge - Miranda, Megan (Ikar, 2017)
.e to deset let, co Nicollete Farellová odešla z rodného Colley Ridge, malého městečka v Severní Karolíně, kde se každý zná s každým. A taky deset let od chvíle, kdy beze stopy zmizela její nejlepší kamarádka Corinne. Tělo se nikdy nenašlo, a byť byli všichni podezřelí a nikdo neříkal úplnou pravdu, žádný viník nebyl vypátrán. Nyní se vrací domů vyřešit rodinné záležitosti. Brzy po jejím příjezdu však záhadně zmizí i Anneleise, Nicolletina sousedka, která tehdy jí a několika jejím kamarádům poskytla alibi na tu noc, kdy se ztratila Corinne... Nic začne zjišťovat, co se s Corinne stalo, aby v netradičně vyprávěném příběhu postupně odkryla pravdu nejen o svých přátelích a rodině, ale i tom, co se tu noc tehdy skutečně stalo.