Hororové povídky - Angus, Dan, 1987- (Dan Angus, 2017)
V pořadí již čtvrtá sbírka hororových povídek českého autora obsahuje deset hrůzostrašných příběhů s duchy, děsivými představami a zjeveními a řadou dalších žánrových propriet.