Můj (téměř) dokonalý život - Kinsella, Sophie, 1969- (BB/art, 2017)
Katie Brennerová vede na první pohled dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale popravdě bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci s dlouhým dojížděním a život, který předvádí na Instagramu, jejímu tak zcela neodpovídá. Ale jednou se jí přece sny musí splnit! Jenomže i ten její ne úplně dokonalý život vezme za své, když ji její šéfová Deméter, která má podle Katie všechno, po čem sama touží, vyhodí z práce. Všechny naděje se Katie rozplynou. Musí se vrátit do Somersetu ke svému tátovi, který hodlá založit luxusní kemp. A právě do něj přijede na dovolenou Deméter s celou svou rodinou a Katie s údivem zjistí, že ani její život není ideální. A ještě je tu pohledný Alex, který se o Katie velmi zajímá... Nakladatelská anotace.