Oheň a voda - Ahrnstedt, Simona, 1967- (Metafora, 2017)
Svižný román plný skandálních odhalení, jiskřivé erotiky a napínavého děje, který čtenáře zavede do Švédska, New Yorku i afrického Čadu. Po romanci Nepřátelé a milenci je druhým dílem úspěšné trilogie.