Podivuhodné příběhy Čtyřlístku. - Němeček, Jaroslav, 1944- (Čtyřlístek (Čtyřlístek), 2017)
Najdeme zde nově pojaté klasické pohádkové příběhy (Čarodějná lampa, Stolečku, prostři se, Dlouhý, Široký a Bystrozraký), příběhy strašidelné (Strašidla zasahují), jsou tu i nové Myšpulínovy vynálezy (Myšpulit, Perpetuum mobile), příběhy ze současnosti (Na řece Šuměnce, Pán hor, Partner na cestách, V bludišti času), upírská historka na silvestrovském plese či veselá komedie Splašené vánočky. V tomto ročníku je navíc i jedno zvláštní číslo, totiž jubilejní třístovka, v níž kromě vlastního komiksu s "čarodějnou" tematikou najdeme i úkoly, které musíte s Fifinkou, Bobíkem, Myšpulínem a Pinďou vyřešit. Nakladatelská anotace. Kráceno.