Příkaz zabít - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB/art, 2017)
Další příběh špičkového agenta CIA Mitche Rappa, jenž tentokrát čelí hrozbě, která by zásadně změnila politickou situaci ve světě. Navíc se zdá, že narazil na soupeře, jenž je stejně schopný, vycvičený a nelítostný jako on.