Římané. - Riches, Anthony (BB/art, 2017)
Deváté pokračování románové řady Anthony Richese přivádí centuriona Marka Valeria Aquilu a jeho Tungry na bojiště, které bylo kdysi svědkem jedné z nejděsivějších porážek, kterou Řím ve svých dějinách utrpěl - do Teutoburského lesa.