Blízko obzoru - Koch, Jessica, 1982- (Knihy Omega (Dobrovský), 2017)
Jessica je mladá, těší se ze života a před sebou má slibnou budoucnost. Pak potká Dannyho. Je jím fascinována, protože i přes jeho sebejistotu a okouzlující vzhled ho obklopuje tajemno. Jessice se postupně daří nahlédnout pod Dannyho slupku a zjišťuje, že Danny je již od dětství hluboce traumatizován. Žije daleko od domova a rodiny a jediným jeho snem je vést úplně normální život. Přes všechny obtíže a proti všem očekáváním vzniká mezi Jessicou a Dannym intimní vztah. Ale nejen Dannyho minulost je ponurá, i jeho budoucnost je už naplánovaná. Začíná závod s časem... Nakladatelská anotace.