Příliš mnoho nevěst - Hardenová, Helena (Původní česká detektivka, 2017)
Napřed svatba, potom rozvod. Nebo obráceně? Ovšem před svatbou je nutno se řádně rozloučit se svobodou. Ženich s kamarády a nevěsta s nejlepšími přítelkyněmi. Začíná dámská předsvatební jízda, ne kterou je pozvaná i Polyxena Berková. V zámeckém spa hotelu Chateau Lomec je obsluha skvělá, ceny velmi nemírné, šampaňské rychle stoupá do hlavy a schyluje se k vraždě ...