Dcery světla a temnoty. - Dostálová, Lenka, 1992- (Fragment, 2016)
Lea a Sára jsou sestry - dvojčata. Celý život táhly za jeden provaz a nikdy by je nenapadlo, že jejich pouto dokáže někdo přetrhnout. Když se Sára dozví, že má čarodějnické schopnosti a že je součástí magického světa, o jehož existenci neměla dosud potuchy, rozhodne se, že před ním svoji sestru uchrání..