Domino - Moström, Jonas, 1973- (XYZ, 2017)
Během noční služby v nemocnici záhadně zmizí vedoucí lékař Erik Jensen. Na stejném místě o tři dny dříve zmizel také psychiatr Thomas Hoffman. V obou případech pachatel zanechal na místě činu destičku domina... Policie opět požádá o pomoc Nathalii Svenssonovou, psychiatričku specializující se na profily vrahů. Když Nathalie zjistí, že její sestra Estelle je poslední, kdo viděl Erika Jensena naživu, neváhá se do případu zapojit