Jediný muž - Gross, Andrew, 1952- (CPress, 2017)
Po útěku z krakovského ghetta Nathan touží udělat něco velkého pro svou rodnou zemi zmítanou válkou. Návrh který obdrží však nečekal. Má proniknout na nejhorší místo na zemi. Do skutečného živoucího pekla, kde má osvobodit jediného muže, který může Spojencům zajistit vítězství ve válce.