Osudné rozhodnutí - Hoffman, Jilliane, 1967- (Thriller (Motto), 2017)
Faith Saundersová je mladá a pohledná, má úspěšného manžela a krásné malé dítě. Jedné bouřlivé noci se však stane něco, co jí převrátí život naruby a vynese na povrch všechny její démony. Faith se po hádce se sestrou vydává na dlouhou cestu autem domů a uprostřed nekonečných polí cukrové třtiny se ve tmě ztratí... A mezi stébly třtiny se v té chvíli pohybuje i vyděšená Angie, která utíká jako šílená a doufá, že ji někdo zachrání... Nakonec se obě ženy za dramatických okolností střetnou a pro obě to bude osudový okamžik. Faith bude nucena učinit zásadní rozhodnutí, kterého bude v budoucnu litovat. Nic už nebude jako dřív. Veřejné odsouzení, strach a pocit viny ji uvrhnou do začarovaného kruhu lží a ponoří ji hlouběji do její dávné alkoholové závislosti. Jak se Faith se svými činy vyrovná, když není cesty zpět?