Palindrom - Rinsky, E. Z. (Thriller (Motto), 2017)
Soukromý detektiv pátrá po kazetě, na níž jsou nahraná poslední slova ženy, která byla brutálně zavražděna. Zatímco se proplétá složitým labyrintem šílených zločinů a ocitá se v ohrožení života, dochází mu, že v tomhle případu jde o mnohem víc než o pouhé hledání zmizelé věci.