V cizí kůži : thriller - Eskens, Allen, 1963- (XYZ, 2017)
Dříve uznávaný detektiv z protidrogového Alexander Rupert čelí podezření z nezákonného obohacení a je proto uklizen na podřadnější oddělení. Aby si vydobyl ztracený respekt, ujímá se zprvu nenápadného případu podvodu: jistý James Putnam, který před lety předstíral svou smrt, nyní skutečně umírá při autonehodě. Kdo byl ve skutečnosti tento muž a proč se skrýval pod cizí identitou? zatímco detektiv rozplétá složitý případ plný násilí a korupce, jeho vlastní život se bortí, jako domeček z karet...