Znásilněná : skutečný příběh ženy, která se po letech vrací k nejhoršímu okamžiku svého života - Connors, Joanna (BizBooks, 2017)
Tahle kniha je o znásilnění. Ale nejen o něm. Novinářka Joanna Connors vypráví svůj vlastní příběh - příběh, který zdaleka neskončil dopadením pachatele. Vlastně tím teprve začal. Protože znásilnění neovlivní jenom oběť, ale i jejího partnera, její blízké, a dokonce i její dosud nenarozené děti. Novinářka jde po stopách muže, který jí znásilnil.