Rodokmen smrti - Rollins, James, 1961- (BB/art, 2013)
Oblíbené rekvizity napínavých románů ze současnosti říznuté okultními spikleneckými teoriemi jsou přítomny i v tomto příběhu. Děj totiž sahá až o tisíciletí dříve k templářským rytířům, kteří objevili neobyčejnou relikvii s obrovskou silou. Silou změnit celé lidstvo. Tyto události sahají až do současnosti, kde kapitán Gray Pierce velí záchranné misi, která hledá unesenou mladou ženu, dceru amerického prezidenta. Jejím prostřednictvím chce kdosi naplnit své velikášské plány. Pomalu do sebe začínají zapadat nebezpečné díly teroristické skládanky, kde se manipuluje s ovládnutím světa, naším genetickým kódem a možností věčného života.