Střepy : krimiromán - Robotham, Michael, 1960- (MOBA, 2017)
Christina Wheelerová chce skočit z mostu a ani psycholog Joseph O’Loughlin, řečený Joe, jí nedokáže sebevraždu rozmluvit. Později se u Joea doma objeví její dospívající dcera a tvrdí, že není možné, aby se matka dobrovolně zabila tímto způsobem, protože měla panický strach z výšek. Joe se obtížně vyrovnává s tím, že se mu Christine nepodařilo zachránit, a zároveň touží přijít na to, co ji k sebevraždě přimělo. Série vražd ho přivádí na stopu zabijáka, který překvapuje inteligencí i odpudivou zvráceností svého myšlení