Odvrácená strana matky - Valentová, Monika, 1972- (Ikar, 2016)
Kniha časopisecky úspěšných fejetonů Moniky Valentové, doplněná kresbami jejího muže Martina Veselovského ukazuje z humorného úhlu pohledu temné kouty mateřství. Kojení nemusí být vždy nádherné, strava nemusí být vždy zdravá a matka nemusí být vždy šťastná. Pokud občas míváte pocit, že jste jako rodiče selhali, knížka vám potvrdí, že v tom nejste sami