Uchopit sen - Colin, Beatrice, 1963- (Knižní klub, 2017)
Zajímavé historické pozadí i milostný příběh plný neočekávaných zvratů jsou v pozadí čtenářské atraktivity tohoto krásného románu. Odehrává se v přitažlivém prostředí Paříže před světovou výstavou roku 1889 s frivolní atmosférou, ruchem, ale i ležérním životním stylem, který je v kontrastu s upjatými mravy panujícími na Britských ostrovech. O své inspiraci autorka říká: „Jednoho dne jsem se dozvěděla, že slavnou Eiffelovu věž ve skutečnosti navrhl inženýr Émile Nouguier. Tento muž mě natolik zaujal, že jsem se rozhodla vytvořit román a vyprávět příběh o věži a o revolučních časech plných života.“