Znám tajemství - Gerritsen, Tess (Knižní klub, 2017)
Dvě různé vraždy, dvě odlišná místa činu, dvě oběti bez jakéhokoli vztahu - zdá se, že oba případy spojuje jen fakt, že je vyšetřují bostonská policistka Jane Rizzoliová a patoložka Maura Islesová. Ale zdání klame a brzy se začnou odkrývat souvislosti. Podivná zranění obětí, neznámé příčiny smrti. Někdo je nechal trpět jako mučedníky. Z minulosti vyvstane šokující skandál týrání, na scéně se objeví tajemná mladá dívka... Rizzoliová s Islesovou budou muset vybojovat zápas s ďábelským psychopatem, který zná tajemství - a bere životy.