Malované pohádky - Krejčová, Šárka (Albatros, 2015)
Jedenáct známých pohádek je předkládáno jako komiks pro nejmenší "čtenáře". Děti si mohou prohlížet obrázky a samy s jejich pomocí vyprávět příběh: zopakovat ten, který už slyšely, anebo vymyslet úplně novou pohádku podle vlastní fantazie. Texty pod obrázky slouží k připomenutí pro rodiče a všechny dospělé, kteří už pohádky pozapomněli. Vyprávějte pohádku svými slovy.