Hotel New Hampshire - Irving, John, 1942- (Odeon, 2012)
Snem otce je vést malý hotel ve státě New Hampshire, kde budou poskytovány kvalitní služby. Příběh, kde se snoubí sny, láska a osudy lidí. Příběh směšné rodiny Berryových, kde jejich členy pojí zvláštní vztahy. John, Franny, Frank a Lilly. Dva z nich pojí incestní vztah, třetí je liliput, čtvrtý se bez důvodu neustále převléká a poslední je výjimečný úplně jinak.