Houbařův sen : pohádky Českého Švýcarska - Kvíz, František (IFP Publishing, 2015)
Deset skutečných kouzelných míst v nádherném Českém Švýcarsku, které se schovávají mezi vysokými skalními věžemi, hlubokými lesy a nebo pískovcovými štíty skalních ostrohů. A ke každému se váže jeden příběh, jedna pohádka vyprávěná napříč časem a nesená jen zimními hovory lidí, kteří v téhle krajině od nepaměti žijí. Někdo přidal to, někdo tamto a autor vše posbíral, doplnil své, aby vznikla tahle podivuhodná kniha pohádek vázaná k jednomu z nejkrásnějších koutů České republiky.