Jak si pamatovat věci a události : nový způsob tvůrčí představivosti - Vitale, Joe, 1953- (Pragma, 2015)
Osobní potíže? Problémy v životě? Zdravotní komplikace? Potřeba tvůrčí inspirace? To všechno lze vyřešit pomocí úžasné nové metody nazývané "vzpomínání". Kniha Technika vzpomínání odhaluje, jak můžete tuto převratnou metodu použít ke snadnému tvoření, při inovacích, řešeních, výzvách... a při mnohém dalším! Tento přístup k vlastnímu rozvoji jde dále než běžné praktiky New Age, a ukazuje, že vstupování do budoucnosti je nejenom možné, ale že budoucnost je nám v každém okamžiku k dispozici