Mrtvá - Grippando, James, 1958- (Fragment, 2014)
Když se Jessie Merrillová dozvěděla šokující diagnózu, podle níž trpí smrtelnou chorobou a zbývají jí nanejvýš dva roky života, odprodala svou životní pojistku investiční společnosti zabývající se podobnými transakcemi, aby se co nejrychleji dostala k hotovým penězům a užila si života, který jí ještě zbývá. Celou pojistku měla společnost dostat po její smrti. Ukázalo se však, že diagnóza byla chybná. Jessie nezemřela a investoři požadují okamžité vrácení peněz, které jí vyplatili. Jack podá u soudu skvělý výkon a spor vyhraje, takže si Jessie může jeden a půl milionu dolarů od investorů ponechat. O dva dny později se Jessiino tělo objeví v Jackově koupelně. Zprvu její smrt vypadá jako sebevražda, ale zakrátko už všechno nasvědčuje tomu, že se jeho klientka stala obětí vraždy. Jednotlivé důkazy dokonce začínají vypovídat proti Jackovi. Ten musí čelit temným stínům minulosti i tajemnému vrahovi, který stojí mimo podezření