Moje první kuchařská knížka : učím se vařit - Liptai, Zoltán, 1976- (Ex book, 2017)
Vaření a pečení je úžasná věc, a neexistuje lepší pocit, než když můžeš rodinu překvapit vlastnoručně připraveným jídlem! Na začátku Mojí první kuchařské knihy jsou jednoduché recepty, jako např. volské oko anebo topinky, ale jakmile získáš v kuchyni trochu praxe, zvládneš i jahodovou krémovou polévku anebo milánské makaróny