Stín - Tichá, Johana, 1996- (IFP Publishing, 2014)
Stín je démon. V Loreanu, světě mýtů a nadpřirozených bytostí, kde se magie snoubí s technologií a pro zbraně se nechodí daleko, to není nic zvláštního. Že život není pohádka, o tom už se přesvědčil na vlastní kůži. Útěk a neustálé ohlížení přes rameno mu zatím zajistilo přežití, příslib krve ho ale pronásleduje na každém kroku. Stín si zvykl být opatrný – ví, že za každým rohem může číhat smrt, a jen ten nejrychlejší se jí dokáže vyhnout. On sám ze všeho vyvázl se zdravou kůží. Zatím... Ale minulost je mu v patách a město Miralon se stává dějištěm boje na život a na smrt.