Svět pohádek : postavy a bytosti - Henke, Jan, 1959- (Toužimský & Moravec, 2015)
Leporelo představuje nejmenším dětem pohádkové postavy: loupežníka, princeznu, sudičky, draka, vodníky, skřítka a další. U každé postavičky je krátká básnička