Zůstaň se mnou, brácho - Arbterová, Alena, 1967- (Skutečné příběhy (Motto), 2015)
Tato kniha vznikla jako poděkování mému bratrovi za to, že tu pro mne byl. Kdybych chodila do školy a dostala za úkol napsat slohovou práci na téma "Kdo je můj hrdina", musela bych napsat, že pro mne je hrdina můj brácha. Protože není umění hrát v životě jen s dobrými kartami. Opravdový kumšt je hrát, když spousty let dostáváte jen Černého Petra. A i s tím posledním Černým Petrem, kterého mu osud namíchal, hrál Jeník jako frajer. A řekněte, že ne.