Žil jsem jako kaskadér - Tashjian, Janet (Albatros, 2013)
Derek Fallon znovu na scéně! Tentokrát se tenhle malý rošťák a odpůrce čtení a knížek zhlédne v parkouru. Při překonávání překážek v místním univerzitním kampusu ho zahlédne o něco starší Tony. Ukáže se, že pracuje u filmu jako kaskadér a nabídne Derekovi, aby zaskakoval za jednoho z herců. Jenže to nebude jen tak. Navíc má Derek strach, že mu seberou milovanou opičku, protože se o ni špatně stará, a zlobí se na nejlepšího kamaráda Matta, protože provedl něco, co se nedělá. Jak jen tohle dopadne?