Hotel Sacher - Doehnert, Rodica, 1960- (Knižní klub, 2018)
Vídeň 1892 - Anna Sacherová chce po nenadálé manželově smrti pokračovat ve vedení hotelu. Mladá vdova si rezolutně a navzdory všem překážkám vydobývá pozici principálky. A zatímco Anna Sacherová s neodmyslitelným doutníkem, v doprovodu smečky bulteriérů a společně se svým personálem povyšuje hotel na legendu, setkávají se v jeho foyer dva nesourodé manželské páry: princ a princezna von Traunstein a berlínští nakladatelé Marta a Maxmilian Aderholdovi. Mezi suitami a chambres séparées Hotelu Sacher ve Vídni se rodí milostné drama lásky, nevěry a žárlivosti.