Milovala jsem život - Fabiaschi, Abby (Euromedia, 2017)
Maddy byla perfektní mámou a manželkou, zábavnou kamarádkou, prima sousedkou. Nikdo by si nepomyslel, že by se mohla něčím trápit. Tedy až do chvíle, než spáchala sebevraždu a zanechala za sebou šokovaného manžela a dospívající dceru. Jak je to mohla udělat? ptají se všichni. A na tuhle otázku čtenáři odpoví sama Maddy, která ze života své rodiny tak docela neodešla. Než se vytratí navždy, musí ještě pár věcí zařídit. Například najít novou ženu pro svého muže.