Někdo cizí v domě - Lapena, Shari, 1960- (Světový bestseller (Knižní klub), 2018)
Karen a Tom Kruppovi jsou šťastni - vzali se teprve nedávno a vlastní nádherný dům na předměstí New Yorku. Jednoho den Karen není doma, jeí auto je pryč a zdá se, že pdjela ve spěchu. Nevzala si ani kabelku, telefon, doklady. Krátce na to se Tom dozví od policie, že měla nehodu, utrpěla zranění a nic si nepamatuje. Po čase se Karen vrací z nemocnice domů, ale zdá se, že se tam něco změnilo...