Apollónův pád. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2016)
Jak nejlíp potrestat boha?Tím, že z něj uděláte smrtelníka! Přesně tak dopadl bůh slunce Apollón. LUP! – a z nesmrtelného boha je šestnáctiletý kluk. Bez božských schopností a se spoustou nepřátel za zády se válí ve smradlavé newyorské popelnici. Existuje jen jediné místo, kde může hledat pomoc: základna moderních polobohů známá jako Tábor polokrevných!