Budíček! Ustlat! Nabít, zajistit! : velitel SEAL radí, co je v životě opravdu důležité - McRaven, William H. 1955- (Management Press, 2018)
William H. McRaven, penzionovaný admirál námořnictva Spojených států, má za sebou velmi úspěšnou službu v ozbrojených silách USA. Třicet sedm let byl příslušníkem zvláštních jednotek SEAL, kde velel na všech úrovních. Stal se čtyřhvězdičkovým admirálem a jeho posledním pověřením bylo vrchní velení nad všemi zvláštními jednotkami armády Spojených států. V této knize předkládá čtenářům deset pravidel, které se naučil při výcviku jednotek SEAL – výcviku, který patří k těm nejtěžším na světě. Obnáší půlnoční plavání v chladných vodách u San Diega, překážkové dráhy, nekonečné posilování a dlouhé dny bez spánku. Je to něco podobného, jako kdybyste vzali všechny výzvy, jímž musí člověk čelit za celý život, a koncentrovali je do šesti měsíců.