Klementýnka a bláznivý týden - Pennypacker, Sara, 1951- (CPress, 2015)
Klementýnka, bezelstná třeťačka s dobrým srdcem a talentem na průšvihy, nemá úplně nejlepší týden. Všechno začalo tím, že byla ve škole vybrána mezi účastníky výtvarného projektu (a osvobozena od psaní čtenářského deníku).